Deze zomer besloten mijn vriendin en ik om met het gezin op vakantie te gaan naar Frankrijk. Wij wilden graag met de auto op vakantie en daarom niet te ver weg. Aangezien wij graag actief bezig zijn tijdens onze vakanties, besloten wij om naar de Ardeche te gaan. Wij hadden eerst naar een camping gekeken, maar besloten om een vakantiehuis in de Ardeche te boeken. Via de website van Interhome vonden wij een mooi huis voor een goede prijs en hebben hier een heerlijke vakantie gehad. Mijn vriendin en ik vinden het belangrijk om tijdens onze vakanties veel dingen te doen en te bezoeken. Sommige mensen vinden het heerlijk om op het strand te liggen en daar uit te rusten, maar dat is niet voor ons. Gelukkig vinden onze kinderen het vaak ook leuk om dingen te bezoeken, zolang wij ook een aantal activiteiten uitkiezen voor hun. Dit jaar wilden wij het liefste niet te ver reizen, zodat wij met de auto op pad konden. Wij hadden dit jaar niet veel geld over en een vakantie met een gezin kan erg duur zijn. Door een vakantiehuis in de Ardeche te boeken en met de auto weg te gaan, konden wij voordelig op vakantie en toch veel dingen doen. Het was jaren geleden dat wij in Frankrijk waren geweest en het leek ons leuk om dit land weer een keer te bezoeken. Mijn vriendin en ik zochten online naar leuke regio’s en kwamen toen de Ardeche tegen. Wij zagen dat er veel dingen te doen zijn en er veel mooie natuur is, daarom wilden wij graag een vakantiehuis in de Ardeche boeken. Wij hadden ook overwogen om naar een camping te gaan, maar een huis leek ons geschikter voor de kinderen. Als het veel regent, dan kan je meer dingen doen in een huisje.

Via Interhome een vakantiehuis in de Ardeche geboekt

Online zochten mijn vriendin en ik naar websites om een huisje te boeken. Een van de eerste websites die wij vonden was van Interhome en wij zagen al snel op hun website een mooi vakantiehuis in de Ardeche. Dit bedrijf is gespecialiseerd in vakantiehuizen en heeft een zeer groot aanbod. Via de website kan je gemakkelijk zoeken op een land en regio en je kan zelfs de locatie van de huizen zien op een kaart. Op alle pagina’s staat een uitgebreide beschrijving van de huizen, reviews en verschillende foto’s. Wij besloten om via dit bedrijf een vakantiehuis in de Ardeche te boeken.

Een prachtig huis in een leuke regio

Wij waren erg tevreden over het vakantiehuis in de Ardeche, want het huisje was erg mooi en schoon. Er was genoeg ruimte voor iedereen en het huisje was van alle luxe voorzien. Vanuit het huisje konden wij gemakkelijk verschillende dingen in de buurt doen en het plaatsje was ook erg leuk. Voor het boeken van een vakantiehuis in de Ardeche raden wij Interhome aan.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in vakantiehuizen
  • Er zijn veel verschillende huizen op de website te boeken
  • Elk huis heeft een uitgebreide beschrijving, reviews en veel foto’s
  • Wij waren erg blij met het huis dat wij geboekt hadden