Dat vroeg ik me onlangs af toen ik zag te bedenken hoe ik mijn spaargeld wat meer rendement kan geven. Het is natuurlijk totaal niet interessant om in deze tijden het geld maar op de bank te laten staan. Het wordt alleen maar minder waard en dat is waardeloos (haha). Maar even serieus, ik was op zoek naar de zilverkoers omdat ik me afvroeg of het wellicht het investeren in zilver waard zou zijn. Via een goede vriend hoorde ik dat op silver-fund er veel mogelijkheden zijn wat betreft de huidige zilverkoers en het inwisselen van geld voor zilver! In dit artikel zal ik u meenemen in het waarom. 

Wat is er interessant aan de huidige zilverkoers? 

Op https://www.silver-fund.be/nl/ vind je de huidige zilverkoers. Vandaag op 13 maart 2019 is deze bijvoorbeeld: 

  • Zilver 1 kilo: €441,44
  • Zilver 1 tr. ounce: €13,73
  • Zilver 1 gram: €0,44

Op de site kun je altijd de actuele zilverkoers checken. Dus ook kijken of deze veel verschilt, dat heb ik eerst ook even gedaan en toen toch besloten te investeren in zilver. Ik vond het ook leuk om te doen en inmiddels is het een soort van hobby geworden van me! Een beetje zoals met de bitcoin, maar dan is dit een veel betere en veiligere manier om je geld in te investeren. Zilver fund heeft in ieder geval hele scherpe prijs, een mooi aanbod met goede kwaliteit zilver en ook een goede naam. De pakketten die je bij ze bestelt komen altijd goed en op tijd aan en ze zijn goed te bereiken en staan je graag te woord. Dat is natuurlijk fijn, helemaal als je niet veel weet over zilver, de zilverkoers of het kopen van zilver. Tevens heeft deze zaak drie fysieke winkels in België, waar je eens langs zou kunnen gaan om wat te bekijken of informatie in te winnen

Waarom investeren in zilver? Is dat echt zo interessant? 

De zilverkoers is de afgelopen jaren alleen maar gestegen. Dat komt doordat edelmetalen, zoals zilver en goud, steeds schaarser worden en er niet meer bij komt. Het wordt dus steeds specialer om zilver of goud in huis te hebben en daardoor wil men er steeds meer voor betalen. Resultaat is dat de zilverkoers maar stijgt en stijgt en als je een beetje weet van deze markt dan weet je dat de verwachting is dat zilver altijd zijn waarde zal behouden en zelfs dat de zilverkoers door zal stijgen. De zilverprijs zal op lange termijn dus alleen maar toenemen en dus is het interessant om gauw in te stappen met het kopen van zilver. Er zijn verschillende manieren om zilveren stukken in uw bezit te krijgen en verschillende stukken waar u voor kunt kiezen. Bij zilver fund hebben ze daar natuurlijk veel verstand van. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor zilveren bare, en ook voor zilveren munten. Het laatste is een meer handige investering vanwege het lagere BTW tarief dat geldt voor zilveren munten. Op de zilveren baren moet je altijd een hoger BTW tarief betalen. De mensen van silver fund kunnen u alles vertellen over investeren in zilver en over de zilverkoers! Neem dus eens contact met ze op! 

Lees meer…