Wilt u graag naar Peru reizen deze zomer? Of gaat u liever in het najaar omdat het dan natuurlijk zomer is op het zuidelijk halfrond? Wanneer en wat u dan ook wilt doen in dit prachtige verre oord, het is verstandig om het van te voren in grote lijnen vast te leggen. Dat is waar Atacama u erg graag bij wil helpen. Zoals u op atacama.be zult zien zijn wij een Belgisch specialist op het gebied van reizen naar Zuid-Amerika en dan met name de westelijke landen in of achter het Andes-gebergte. Als u naar Peru gaat reizen dan zult u ook zeker langs of door het Andes-gebergte gaan, een prachtige bergketen die Zuid-Amerika splijt. Geniet van de oeroude tradities van dit land waar de indrukken die de Inca’s hebben achtergelaten nog altijd een grote rol spelen. De verlaten stad Machu Picchu mag bijvoorbeeld niet ontbreken tijdens deze reis. Kiest u voor een avontuurlijke rondreis dan hebt u uit onze Peru reizen door het Andes maar liefst 5 keuzes. Ook bieden we Peru reizen aan die zich meer richten op de steden zoals Lima en de Stille Oceaan. Wilt u graag de Galapagoseilanden zien, ook al is het een provincie van Ecuador? Dan organiseren we een meerdaagse cruise naar deze eilanden waar de tijd grotendeels heeft stilgestaan. U weet dan echt hoe het voor Darwin voelde toen hij hier de eerste stappen zette richting zijn evolutietheorie. In dit land wordt Spaans gesproken maar u zult zich prima in het Engels kunnen redden. Een extra voordeel aan dit continent is misschien nog wel dat vaccinaties doorgaans niet nodig zullen zijn. Natuurlijk kunt u het zekere voor het onzekere nemen maar u zult geen groot risico lopen tijdens deze Peru reizen.

Naar Peru reizen? Stel bij ons uw reis samen

Een reis door zowel Chili, Peru, Argentinië, Bolivia en Ecuador? Wij gaan er graag met u voor zitten dus maak gerust een afspraak zodat we hier eens goed naar kunnen kijken. U kunt diverse blokken opgeven die u graag wilt opnemen tijdens uw Peru reizen. U hoeft hierbij zeker niet naar een ander land, dit is slechts een optie. En als u liever door Patagonië kruist met uw vrienden of partner dan organiseren we dat net zo eenvoudig als wanneer u een gecompliceerde Peru-vakantie in gedachten hebt. Plekken die u tijdens het Peru reizen definitief wilt aandoen zijn bijvoorbeeld:

  • Machu Picchu,
  • De koloniale stad Cuzco,
  • Het Titicacameer, een van de hoogste meren in de wereld op bijna 4.000 meter hoogte,
  • Of het duizelingwekkende Colca canyon.

Naar Peru reizen zal u beslist bijblijven want u waant zich letterlijk in een onvergelijkbare cultuur. Zoiets treft u beslist niet aan op een ander continent laat staan in Europa. Op onze website ziet u al vele voorproefjes van wat u te wachten staat in de vorm van schitterende foto’s en oogverblindende video’s. Of het nu gaat om een individuele reis dan wel een groepsreis, wij zijn van alle markten thuis.

Uiteraard kunt u diverse landen in Zuid-Amerika gaan bezoeken

Naast deze keur uit Peru reizen kunt u er dus ook voor kiezen om een ander bijzonder Zuid-Amerikaans land aan te doen. Wij zijn erg benieuwd naar uw wensen en ideeën dus bel tijdens kantooruren of stuur een e-mail. We doen ons best om al uw vragen zo nauwkeurig mogelijk te beantwoorden. Ten slotte kunt u ook erg veel indrukken opdoen via onze sociale media. Dus volg ons gerust op Twitter en Facebook. U krijgt hierdoor vast en zeker zin in een geweldige rondreis!